Vuosikokous 2015

MC Universities of Applied Sciences - moottoripyöräkerho.

Vuosikokouksen esityslista.

Aika: Ma.20.4.2014 klo 15-

Paikka: DIAK Sturenkatu 2, nt 118 1. kerros 

Rehtori Jorma Niemelä toivottaa vuosikokouksen osallistujat tervetulleeksi ja tarjoaa kahvit.

Esityslista 

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien (2) valinta. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
 4. Kokouksen työjärjestys. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
 5. Tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto. Esitellään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto. 
 6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuhenkilöille. Vahvistetaan tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus hallitukselle.
 7. Toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion ja kannatusjäsenmaksun sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruuden vahvistaminen. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja kannatusjäsenmaksun sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus.
 8. Hallituksen puheenjohtajan, muiden jäsenten sekä mahdollisten varajäsenten valinta kaudelle 2015. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet sekä mahdolliset varajäsenet.
 9. Jäsenrekisterihoitaja ja muut mahdolliset toimihenkilöt. Valitaan jäsenrekisterihoitaja ja muut mahdolliset toimihenkilöt tai valtuutetaan hallitus tehtävään.
 10. Tilintarkastajan/toiminnantarkastajan ja varahenkilöiden valinta. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa/toiminnantarkastajaa ja varahenkilö(t).
 11. Kokouksen päättämien


TERVETULOA!

MC UAS hallitus

MC Universities of Applied Sciences ry