>

Tapahtumat

MC UAS seuraava seminaarimatka on 

Lapin ammattikorkeakouluun 20.6.-23.6.2021

MCUAS:n seminaarimatka Lapin ammattikorkeakouluun 20.6.-23.6.2021 tai
20.6.-26.6.2021 palaten Norjan kautta

Hyvät MCUAS:n jäsenet!

Tervetuloa yhdistyksemme perinteiselle seminaarimatkalle, joka tänä vuonna suuntaa Rovaniemelle Lapin ammattikorkeakouluun. Matka on nyt suunniteltu poikkeuksellisesti kaksiosaiseksi: kun jo menemme Lapin rajoille Rovaniemelle, miksi emme ajaisi pidempääkin reittiä luonnonkauniin Lapin ja Norjan kautta, kunkin ajohalujen mukaisesti.

Varsinainen seminaarikutsu matkareitteineen ja aikatauluineen lähetetään jäsenille sähköpostilla.

Terv. Hallitus
Polamk:iin 10.-11.9.2020 

Ilmoitaudu tästä seminaarimatkalle

Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) on Suomen ainoa poliisioppilaitos - poliisin koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen osaaja.

MC UAS:n seminaarien tarkoituksena on tutustua maamme eri ammattikorkeakouluihin mukavan yhdessä ajon puitteissa. 

Lue matkan kuvaus ja muut tiedot

Terveisin Veijo!MC UAS  seminaarimatka tehdään 17.-18.6.2019 Saimaan ammattikorkeakouluun.

Ilmoitaudu tästä seminaarimatkalle!

MC UAS seminaarimatka Lappeenrantaan 17.-18.6.2019

Matkan kuvaus ja ilmoittautuminen

MC UAS:n seminaarien tarkoituksena on tutustua maamme eri ammattikorkeakouluihin mukavan yhdessä ajon puitteissa. Seminaarimatkan kohteena on tänä vuonna Saimaan ammattikorkeakoulu (https://www.saimia.fi/fi-FI/ ). Matkalla tutustumme erilaisiin kulttuurikohteisiin mm. Porvoossa, Loviisassa, Kotkassa ja Virolahdella. 

Pääkaupunkiseudulta lähtevät ajajat kokoontuvan Tikkurilaan Laureaan 17.6.2019. Muualta tulevien tai matkan varrelta liittyvien ajajien kohtaamispaikat sovitaan, kun ilmoittautumisaika on ohitse ja tiedetään kaikkien ajajien lähtöpaikkakunnat. Lappeenrannassa kohtaamispaikka on Kylpylähotelli Lappeenranta SPA. Ks. aikataulut jäljempänä.

Aviopuolisot tai muuten vain kyydissä olevat seuralaiset ovat tervetulleita seminaarimatkalle, samoin läheiset ammattikorkeakoulujen ystävät pyörineen. 

Aamupäivällä 18.6. on Saimia-seminaarimme, jonka emäntänä on rehtori Merja Heino. Seminaarissa tutustutaan Saimiaan ja keskustellaan laajemmin ammattikorkeakoulujen ja koulutuksen ajankohtaisista kysymyksistä. 

Menomatka Lappeenrantaan ajetaan kiireettömästi pienempiä teitä pitkin ja Suomenlahden rannikon idyllisten kaupunkien kautta.  Kotimatka noudattelee maaseudun maisemareittejä, vältellen pääteitä ja kaupunkeja.

Jäljempänä ovat ajopäivien alustavat reitit ja päiväohjelmat pääpiirteissään sekä tarpeelliset ohjeet ilmoittautumiseen ja majoituksen varaamiseen.

Yksityiskohtaiset ajoreitit ja ajon aikataulutus toimitetaan ilmoittautuneille heti ilmoittautumisajan sulkeuduttua kesäkuun alussa, jolloin tiedämme tarkan osallistujamäärän. Ajoryhmään voi liittyä matkan varrelta kun ennakkoon on sopinut liittymispaikasta matkan johtajan Veijo Ilmavirran kanssa (ilmavirta@kolumbus.fi tai puh. 050-521 5894) tai on kertonut liittymispaikan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Garmin-navigaattoria käyttäville lähetetään ennen matkaa BaseCampilla tehdyt reititykset syötettäväksi omaan navigaattoriin. Tiettävästi BaseCamp -reitit on mahdollista kopioida myös TomTom -navigaattoriin. 

Ilmoittautuminen seminaariin 1.6.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä enemmän ajon järjestäjillä on aikaa huolehtia tarpeellisten palvelujen varmistamisesta ja ajoreittien yksityiskohdista.  Seminaarimatkasta ei ole osallistumismaksua.  

Seminaariin osallistuvat maksavat pääosan matkan kustannuksista itse. MC UAS on varautunut kohtuulliseen vieraanvaraisuuteen illallisen yhteydessä.

Majoituksen varaaminen

Kukin hoitaa varauksensa itse ja maksaa yöpymisen hinnan paikan päällä hotellissa. 

Yöpymiseen 17.-18.6.2019 on sovittu 10 huoneen (20 vuodepaikkaa) kiintiövaraus Kylpylähotelli Lappeenranta SPA:ssa (https://lappeenrantaspa.fi/fi_FI//. Yöpymisen ryhmähinta SPA-hotellin puolella tilavissa Superior -huoneissa on 90 €/1 hh tai 115 €/2 hh.  Hinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen, kylpylän palvelut sekä kuntosalin käytön. Erikoishinta on voimassa 1.6.2019 saakka, mihin mennessä huonevaraukset on tehtävä joko soittamalla puh. 020 761 3761 tai sähköpostilla ositteeseen sales@lappeenrantaspa.fi. Erikoishinnan takaamiseksi huonetta varattaessa on mainittava tunnus ”MC UAS”. 

Seminaarin osallistuja on toki vapaa yöpymään missä tahansa toisaalla, jos niin haluaa, yöpymistä varatussa hotellissa ei millään muotoa edellytetä. 

Seminaaripäivien ohjelma ja suunnitellut ajoreitit pääpiirteissään
17.6.2019 Klo 7.45 kokoontuminen Laurea/Tikkurilan autohalli, Ratatie 22, Vantaa.Klo 8.00 Startti 

Ajoreitti: Tikkurila – Porvoo – Loviisa – Kotka – Hamina – Pernaja - Virolahti – Vaalimaa – Lappeenranta. Ajomatka 323 km.
Pysähdykset: 
Porvoossa Tuomiokirkon mäki
Loviisassa Tuhannen tuskan kahvila klo 11.30-12.00,
Kotkassa lounas Wanhassa Fiskarissa klo 13.00-14.00, 
Pernajan kirkko
Virolahdella Bunkkerimuseo, jossa kahvio klo 15.30-16.30 ja
Lappeenrannassa hotelli (Ainonkatu 17) klo 17.30. Pyörät paikoitetaan hotellin sisäpihalle meille varatulle alueelle. Yhdistys maksaa P-kustannukset.
Majoittuminen hotelliin sekä sauna ja kylpylä, jotka ovat kaikki samassa rakennuksessa.
Klo 20.00 yhteinen illallinen myöhemmin sovittavassa paikassa.
18.6.2019
Klo 8.15 startti hotellista Saimiaan (Skinnarila, Yliopistonkatu 36). Ajomatka 7,7 km.  
Klo 9.00 Seminaari: Saimian esittely ja tutustumiskierros (rehtori Merja Heino)
Klo 11.00 lounas amk:lla
Klo 12.00 Startti 
Ajoreitti: Lemi – Savitaipale – Tuohikotti – Hasula – Jaala – Kimola – Kausala - Artjärvi – Myrskylä – Pukkila – Pornainen – Laukoski – Sipoo – Vantaa. Ajomatka 269 km

Pysähdykset: 
Tuohikotti, jossa kahvitauko Klo 13.30 – 14.00, Kausala, jossa kahvitauko klo 15.30 – 16.00Kahvila Kesämopo Pornaisissa klo 17.30 – 18.00 Arvioitu saapuminen Vantaalle Laureaan klo 19.00.Kysymykset, joihin haluamme sinun vastaavan ilmoittautuessasi:

-Nimi, oma AMK, moottoripyörän merkki ja rekisterinumero, -puhelinnumero matkan aikana, sähköpostiosoite, kyydissä olevan nimi-Osallistutko koko seminaarimatkaan 17.-18.6. tai johonkin sen osaan? Mihin?-Missä liityt matkaan? Ajatko suoraan omia reittejä Lappeenrantaan?

Ilmoitaudu tästä seminaarimatkalle!

Tervetuloa joukolla mukaan!

28.3.2019

MC UAS hallitus

__________________________________________________________________________

 Yhdistyksen vuosikokous oli 26.3.2019 klo 15.00 Metropolian Myllypuron kampuksella.
------------------------------------------------------------------------------MC UAS seminaarimatka Ouluun ja Seinäjoelle 17.-19.6.2018

Matkan kuvaus ja ilmoittautuminen

MC UAS:n seminaarien tarkoituksena on tutustua maamme eri ammattikorkeakouluihin mukavan yhdessä ajon puitteissa. Seminaarimatkan kohteina ovat tänä vuonna Oulun seudun ammattikorkeakoulu (http://www.oamk.fi/fi/ ) sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulu (https://www.seamk.fi/ ). 

Pääkaupunkiseudulta lähtevät ajajat kokoontuvan Tikkurilaan Laureaan 17.6.2018. Muualta tulevien ajajien liittymispaikat ajoryhmään sovitaan, kun ilmoittautumisaika on ohitse ja tiedetään kaikkien ajajien lähtöpaikkakunnat. Oulussa kohtaamispaikka on kylpylähotelli Eden. Ks. aikataulut jäljempänä.

Aviopuolisot tai muuten vain kyydissä olevat seuralaiset ovat tervetulleita seminaarimatkalle, samoin läheiset ammattikorkeakoulujen ystävät pyörineen. 

Aamupäivällä 18.6. on OAMK-seminaarimme, jonka isäntänä on rehtori Jouko Paaso. SEAMK-seminaari on 19.6.2018 aamupäivällä. Isäntänä on rehtori Tapio Varmola. Kummassakin seminaarissa tutustutaan isäntäammattikorkeakouluun ja keskustellaan laajemmin ammattikorkeakoulujen ja koulutuksen ajankohtaisista kysymyksistä. 

Menomatka Ouluun ajetaan matkan pituuden vuoksi pääteitä pitkin. Oulusta Seinäjoelle ajetaan kiireettömästi pienempiä tietä pitkin ja Pohjanlahden rannikon kaupunkien kautta.  Kotimatka Seinäjoelta noudattelee maisemareittejä, vältellen pääteitä ja kaupunkeja.

Jäljempänä ovat ajopäivien reitit ja päiväohjelmat pääpiirteissään sekä tarpeelliset ohjeet ilmoittautumiseen ja majoitusten varaamiseen.

Yksityiskohtaiset ajoreitit ja ajon aikataulutus toimitetaan ilmoittautuneille heti ilmoittautumisajan sulkeuduttua toukokuun lopulla, jolloin tiedämme tarkan osallistujamäärän. Ajoryhmään voi liittyä matkan varrelta kun ennakkoon on sopinut liittymispaikasta matkan johtajan Veijo Ilmavirran kanssa (ilmavirta@kolumbus.fi tai puh. 050-521 5894) tai on kertonut liittymispaikan ilmoittautumisen yhteydessä. 
Garmin-navigaattoria käyttäville lähetetään ennen matkaa valmiit reititykset syötettäväksi omaan navigaattoriin.

Ilmoittautuminen seminaariin 25.5. mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä enemmän ajon järjestäjillä on aikaa huolehtia tarpeellisten palvelujen varmistamisesta ja ajoreittien yksityiskohdista.  Seminaarista ei kerätä osallistumismaksua.  

Seminaariin osallistuvat maksavat pääosan matkan kustannuksista itse. MC UAS on varautunut kohtuulliseen vieraanvaraisuuteen ajopäivien ja illallisten yhteydessä.

Majoituksen varaaminen

Kukin hoitaa varauksensa itse ja maksaa yöpymisen hinnan paikan päällä hotellissa. 

Ensimmäiseen yöpymiseen 17.-18.6.2018 on sovittu 10 huoneen kiintiövaraus Sokos Hotel Edenissä (https://www.sokoshotels.fi/en/oulu/sokos-hotel-eden ). Yöpymisen alennettu ryhmähinta on 98 €/1 hh tai 114 €/2 hh tai 134 €/3 hh. Hinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen, kylpylän palvelut sekä kuntosalin käytön. Erikoishinta on voimassa 1.6.2018 saakka, mihin mennessä huonevaraukset on tehtävä joko netissä https://www.sokoshotels.fi/ tai soittamalla puh. 020 1234 603. Erikoishinnan takaamiseksi huonetta varattaessa on mainittava tunnus ”MC UAS” tai nettivarauksessa tunnus BMCU 180617. Mainitse myös, että varaus on Edeniin Oulussa, sillä tämä varaus tehdään Sokos hotellien keskitetyn varausjärjestelmän kautta. Edenissä ei ole P-hallia mutta katettu ulkotila järjestynee pyörille.

Toiseen yöpymiseen 18.-19.6.2018 on varattu 10 huoneen kiintiö Sokos Hotelli Vaakunasta Seinäjoella (https://www.sokoshotels.fi/fi/seinajoki/sokos-hotel-vaakuna-seinajoki ) . Yöpymisen hinta on 103 €/1 hh tai 117 €/2 hh. Hintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen sekä menoiltana sauna. Huonekiintiö on voimassa 1.6.2018 saakka, mihin mennessä erikoishintainen huone on varattava. Varaus tehdään suoraan Original Sokos Hotel Vaakunaan, puh. 010 7647 000 tai email: vaakuna.seinajoki@sok.fi .Huonekiintiön tunnus ”MC UAS”.  Hotellissa on P-halli. Pyörämme sopivat hyvin 3-4 rinnakkaiseen ruutuun. Yhdistys maksaa paikoituksen hinnan. Tarjolla on myös maksuttomia ulkopaikkoja hotellin sisäpihalla.

Seminaarin osallistuja on toki vapaa yöpymään missä tahansa toisaalla, jos niin haluaa, yöpymistä varatuissa hotelleissa ei millään muotoa edellytetä. 

Seminaaripäivien ohjelma ja suunnitellut ajoreitit pääpiirteissään

17.6.2017 

Laurea/Tikkurila, Ratatie 22, Vantaa

Klo 8.00 Startti Laurean autohallista, jonne kokoontuminen viimeistään klo 7.45.

Ajoreitti: Tikkurila – Lahti – Heinola – Jyväskylä – Äänekoski – Viitasaari – Pihtipudas – Kärsämäki – Siikalatva – Liminka – Oulu. Ajomatka 601 km. Pysähdykset ja tauot sopimuksen mukaan.

Klo 17.00 mennessä perillä Oulussa ja majoittuminen hotelli Edeniin.  

Klo  17.30 Seminaariryhmän lyhyt infotapaaminen Edenin vastaanottoaulassa. Kylpylä ja kuntosali käytettävissä.  

Klo 20.00 yhteinen illallinen hotellin ravintola Maisemassa.


18.6.2017

Klo 8.30 startti hotellista OAMK:uun. Ajomatka 8,9 km (14 min.)  

Klo 9.00 Seminaari: OAMK:n esittely ja tutustumiskierros

Klo 11.00 lounas amk:lla

Klo 12.00 Startti kohti Seinäjokea. 

Reitti: Liminka – Raahe – Kalajoki – Kokkola – Larsmo - Pietarsaari – Uusikaarlepyy – Alahärmä – Lapua – Seinäjoki. Ajomatka 356 km. Matkalla pysähdytään useampiin kohteisiin.

Klo 18.00 arvioitu saapuminen Seinäjoelle, jossa majoittuminen Vaakuna hotelliin ja sauna.

Klo 20.00 yhteinen illallinen hotellissa. Vierainamme ovat rehtori Tapio Varmola ja aiempi puheenjohtajamme Taina Junttila (aik. Viiala).


19.6.2017

Klo 8.30 Startti hotellista SEAMK:uun. Ajomatka 2,2 km (5 min.).

Tervetuloa joukolla mukaan!


16.4.2018

MC UAS hallitus------------------------------------------------------------------------------

MC UASin ”Suomi 100 vuotta” seminaari Turussa 18.-20.6.2017

Lataa tiedot seminaarista (PDF)

Ilmoitaudu seminaariin tästä


MC UAS:n seminaarimatkan kohteina ovat tänä vuonna Turun ammattikorkeakoulu (https://www.turkuamk.fi/fi/ ) sekä Saariston rengastie (http://saaristonrengastie.fi/ ). Näiden kohteiden valinnalla yhdistys haluaa erityisesti juhlistaa 100-vuotiaan Suomen sivistyksellisiä alkujuuria Turussa sekä ainutlaatuisen saaristomme luontoa ja kulttuuria.

Eripuolilta maata tulevien ajajien kokoontumispaikka on Turku, jonne ajetaan 18.6. eri suunnista ryhminä tai yksittäin. Ajoryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan.

Aviopuolisot tai muuten vain kyydissä olevat seuralaiset ovat tervetulleita seminaarimatkalle, samoin läheiset ammattikorkeakoulujen ystävät pyörineen. Osallistujamäärän yläraja on 24 henkilöä. Alarajaa ei ole, matka toteutuu kaikilla vaihtoehdoilla.

Aamupäivällä 19.6. on seminaarimme, jonka isäntänä on vararehtori Juhani Soini. Seminaarissa tutustutaan TuAMK:uun ja keskustellaan ammattikorkeakulujen ja koulutuksen ajankohtaisista kysymyksistä 100-vuotiaassa Suomessa.

Saariston rengastielle startataan 19.6. puolilta päivin. Päivän aikana ajetaan mahdollisimman kiireettömästi ja maisemista nautiskellen Houtskarin Monsalaan, jossa yövymme. Matkan varrella tutustutaan lautta-aikataulujen suomissa puitteissa mielenkiintoisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin.

Aamulla 20.6. matka jatkuu Kustavin ja Naantalin kautta takaisin Turkuun ja kotia kohti.

Seminaarimatkaan on mahdollista osallistua koko ajaksi tai myös vain 19.6. Turun amk:n seminaarin osalta. Tarvittaessa voi Saariston rengastien typistää Saariston pienen rengastien mittaiseksi, jolloin 19.6. on jo mahdollista palata Turkuun tai suoraan kotiin. 

Ajopäivien reitit ja päiväohjelmat pääpiirteissään sekä tarpeelliset ohjeet ilmoittautumiseen ja majoitusten varaamiseen ovat jäljempänä.

Yksityiskohtaiset ajoreitit ja ajon aikataulutus toimitetaan ilmoittautuneille heti ilmoittautumisajan päätyttyä toukokuussa kun tiedämme tarkan osallistujamäärän. Ajoryhmään voi liittyä matkan varrelta kun ennakkoon on sopinut paikasta matkan johtajan Veijo Ilmavirran kanssa (ilmavirta@kolumbus.fi tai puh. 050-521 5894) tai on kertonut liittymispaikan ilmoittautumisen yhteydessä. Garmin-navigaattoria käyttäville voidaan toimittaa valmiit reititykset syötettäväksi omaan navigaattoriin.

Ilmoittautuminen seminaariin

tapahtuu parhaimmin MC UAS:n nettisivulla. Ilmoittautuminen on sitova. Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä enemmän ajon järjestäjillä on aikaa huolehtia tarpeellisten palvelujen varmistamisesta ja ajoreittien yksityiskohdista.  Seminaarimaksu 30 € suoritetaan yhdistyksen tilille FI41 4260 0010 1058 04 viimeistään 20.5.2017. Myös kyydissä olevat maksavat osallistumismaksun. Maksua ei palauteta mahdollisesta osallistumisen peruuttamisesta huolimatta, mutta se voidaan siirtää toiselle henkilölle.

Seminaariin osallistuvat maksavat pääosan matkan kustannuksista itse. MC UAS on varautunut kohtuulliseen vieraanvaraisuuteen ajopäivien ja illallisten yhteydessä.

Majoituksen varaaminen

Ensimmäiseen yöpymiseen 18.-19.6.2017 on sovittu 12 huoneen kiintiö Radisson Blu Marina Palace Hotellista (https://www.radissonblu.com/en/hotel-turku ). Yöpymisen alennettu erikoishinta on 124 €/1 hh tai 134 €/2 hh. Hinta sisältää Super Breakfast –buffet aamiaisen sekä saunan. Erikoishinta on voimassa 28.5.2017 saakka, mihin mennessä huonevaraukset on tehtävä joko sähköpostilla Reservations.Finland@RadissonBlu.com tai soittamalla puh. 020 1234 700. Varattaessa on mainittava tunnus ”MC UAS ry” erikoishinnan takaamiseksi. Kukin hoitaa varauksensa itse ja maksaa hinnan paikanpäällä. Maksusta saa S-Cardilla ja Club Carson -kortilla bonusedut. Hotelliin on saavuttava klo 18.00 mennessä tai taattava myöhempi saapuminen luottokortin tiedoilla.

Hotellin P-hallissa on pysäköintiruudun hinta 25 €. Pyörämme sopivat hyvin 2-4 rinnakkaiseen ruutuun. Yhdistys maksaa paikoituksen hinnan. Tarjolla on myös ulkopaikkoja hotellin sisäpihalla.

Seminaarin osallistuja on toki vapaa yöpymään missä tahansa muualla jos niin haluaa, yöpymistä Radissonissa ei millään muotoa edellytetä.

Toinen yöpyminen 19.-20.6. on Houtskarin Mossalassa Saariston lomakeskuksessa (http://www.saaristonlomakeskus.fi/ ). Yhdistys on varannut keskuksesta neljä 6 hengen mökkiä, joista kahdessa on sauna (ks. lomakeskuksen nettisivulta, mökit 5-8). Mökit ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja. Mökkien vuokran 140-160 €/mökki jaamme tasan yöpyjien lukumäärän mukaan. Mökkien määrä vahvistetaan lomakeskukselle sitovien ilmoittautumisten mukaisesti niin, että väljä yöpyminen on mahdollista. MC UAS huolehtii kaikesta yhteydenpidosta lomakeskukseen ja maksaa mökkien vuokran. Seminaarilaisten osuus, joka tulee olemaan hyvin kohtuullinen +- 50 €, kerätään käteisellä paikan päällä.

Mossalan lomakeskuksen ravintolassa on vierailumme aikana vielä vajaa miehitys kun varsinainen matkailusesonki ei ole vielä alkanut. Tästä johtuen Illalliseksi pitää tilata ennakkoon yksi ryhmämenu, joka on valintamme mukaan kanaa, kalaa tai porsasta sekä keitto, salaatti ja kahvi. Hinta on 16€/hlö. Ilmoita mahdollisista ruokarajoitteista ilmoittautumisen yhteydessä ja minkä kolmesta vaihtoehdosta haluaisit tulevan valituksi. Enemmistön mukainen valinta tehdään.

 

Seminaaripäivien ohjelma ja suunnitellut ajoreitit pääpiirteissään

18.6.2017

Tikkurilan Laureasta on suunniteltu ajoreitti Turkuun. Mikäli itä- tai pohjoissuunnista tule useampia pyöräkuntia, tehdään halutessa yhteinen ajosuunnitelma näillekin ryhmille.

 

Laurea/Tikkurila

Ratatie 22, Vantaa

Klo 9.00 Startti Laurean autohallista, jonne kokoontuminen viimeistään klo 8.45.

Ajoreitti: Tikkurila – Kirkkonummi – Degerby – Inkoo – Kisko – Perniö – Kemiö – Taalintehdas (jossa lounastauko) – Kemiö – Sauvo – Piikkiö – Turku. Ajomatka 235 km.

Klo 17.00 mennessä perillä Turussa.

Hotellissa sauna ja sen jälkeen yhteinen illallinen esim. Vanhassa apteekissa tai muussa idyllisessä paikassa, niitähän Turussa on riittämiin. Teepä mieleisesi ehdotus!

 

19.6.2017                                                               

Klo 8.30 startti hotellista TuAMK:uun (Lemminkäisenkatu 28 ja 30, 20520 Turku).

Klo 9.00 Seminaari: Turku AMK yleisesittely ja tutustuminen Koneteknologiakeskus Turku Oy

Klo 11.00 lounas amk:lla

Klo 12.00 Startti Saariston Rengastielle

Klo 13.00 Lillmälö – Nauvo – Korppoo – Houtskari, Mossala (matkalla viisi lauttaa). Matka-aika riippuu lautoilla olevista mahdollisista ruuhkista. Matkamme ajankohta ei ole vielä saaristomatkailun keskeisintä sesonkia ja siksi ei pitkiä lauttavuorojen odotuksia liene tiedossa. Mikäli aikataulu sallii, vierailemme matkan varrella olevissa mielenkiintoisissa kohteissa.

Klo 18.00 arvioitu saapuminen Mossalaan, jossa majoittuminen ja illallinen lomakeskuksen ravintolassa, saunomista ja yhteistä illanviettoa.

 

20.6.2017

Klo 8.30 kokoontuminen satamaan. Lähtölaiturilla oltava viimeistään 15 min. ennen aluksen lähtöä.

Klo 9.00 yhteysalus m/s Antonia lähtee lomakeskuksen rannasta Daleniin Iniön saarelle. Tämä on ainoa maksullinen vesimatka rengastiellä. Moottoripyörän kuljetusmaksu on 25 € (sis. henkilöt). Matka-aika vesillä on yksi tunti.

Klo 10.00 Dalenin satamasta matka jatkuu kahden lautan kautta Kustaviin.

Klo 13.00 tienoilla lounastauko Kustavissa, mistä ajamme Naantalin kautta Turkuun ja kotimatkalle.

 

Pääkaupunkiseudulle palaaville on suunniteltu ajoreitti Turku – Tammela – Riihimäki – Helsinki.

 

Kysymykset, joihin haluamme sinun vastaavan ilmoittautuessasi:

-        Nimi, oma AMK, moottoripyörän merkki ja rekisterinumero, puhelinnumero matkan aikana, kyydissä olevan nimi

-        Osallistutko koko seminaarimatkaan 18.-20.6. tai johonkin sen osaan? Mihin?

-        Missä liityt matkaan? Ajatko suoraan Turkuun 18.6.?

-        Yövytkö Radissonissa (muista varata huone)? Jos yövyt toisaalla niin missä?

-        Onko sinulla allergioita tai muita ruokarajoitteita?

-        Mitä haluaisit valittavan ryhmäillallisen ruoaksi? Kana? Kala? Porsas? Mikä tahansa näistä?

Tervetuloa joukolla mukaan!
MC UAS hallitus

Ilmoitaudu seminaariin tästä

-------------------------------------------------------------------------------------------KUTSU, MC UAS VUOSIKOKOUKSEEN 3.4.2017, klo 15, LAUREA/Tikkurila /AB282

Arvoisat MC UAS jäsenet;

Tervetuloa vuosikokoukseen.

Esityslista


1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien (2) valinta. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Kokouksen työjärjestys, Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto. Esitellään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto.

6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja

muille vastuuhenkilöille. Vahvistetaan tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus hallitukselle.

7. Toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion ja kannatusjäsenmaksun sekä

liittymis- ja jäsenmaksujen suuruuden vahvistaminen. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja kannatusjäsenmaksun sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus

8. Hallituksen puheenjohtajan, muiden jäsenten sekä mahdollisten varajäsenten valinta kaudelle 2017. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet sekä mahdolliset varajäsenet.

9. Jäsenrekisterihoitaja ja muut mahdolliset toimihenkilöt. Valitaan jäsenrekisterihoitaja ja muut mahdolliset toimihenkilöt tai valtuutetaan hallitus tehtävään.

10. Tilintarkastajan/toiminnantarkastajan ja varahenkilöiden valinta. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa/toiminnantarkastajaa ja varahenkilö(t).

11. Kokouksen päättämien

TERVETULOA! MC UAS hallitus

TERVETULOA ! MC UAS hallitusMC UAS seminaari Joensuu 2016. Karelia-ammattikorkeakoulu.
19.-21.6.2016
Ilmoittaudu tästä (lomake)

MC UAS:n seminaarimatka suuntautuu tänä vuonna Karelia-ammattikorkeakouluun Joensuuhun (http://www.karelia.fi/fi ).  Seminaarin teema on:

Työhyvinvointi, jaksaminen ja arkiturvallisuus – Karelian tapa”.

Seminaarin isäntä on Karelian rehtori Petri Raivo. Seminaarissa kuullaan aihepiirien alustukset ja tutustutaan Karelian Tikkarinteen toimitiloihin.

Ajoreittien arkkitehti ja ajon johtaja on Matti Hyppänen. Matkan varrella tutustutaan moniin mielenkiintoisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin. Ajoreitit ja ohjelma on suunniteltu niin, että osallistuminen on mahdollista kolmi- tai kaksipäiväisenä.

Ajopäivien yksityiskohtaiset reitit ja seminaarin ohjelma sekä tarpeelliset ohjeet ilmoittautumiseen ja majoitusten varaamiseen löytyvät alla olevista linkeistä.

Kutsu seminaarin ja tiedot

Ajomatkan reittikartta

Tervetuloa!
Vuosikokous 2016
Vuosikokokouksen pitopaikka on tänä vuona Arcada Ammattikorkeakoulu jonka kampus sijaitsee Arabianrannassa.
Vuosikokous pidetään torstaina 7.4.2016 klo. 15 - 17.
Paikka: Ammattikorkeakoulu Arcada
Osoite: Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00560 Helsinki


Alla olevasta linkistä voit ladata vuosikokouksen esityslistan ( pdf, dokumentti latautuu automaattisesti )
Vuosikokous esityslista

MC Universities of Applied Sciences ry